Durant el mes d'octubre, Sallent celebra el Mes de la gent gran

Última revisió 10-10-2023 11:54
10/10/2023

> Consulta el programa en versió digital

Aquest octubre se celebra el Mes de la Gent Gran, coincidint que el dia 1 d’octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran. Com cada any, l’àrea de Serveis Socials ha preparat una programació pensada per a les persones grans, però on es pot apuntar tothom qui vulgui.

Amb aquesta programació volem donar protagonisme a la nostra gent gran, per conscienciar i reivindicar una societat apta per a totes les edats i sobre la necessitat de vetllar per una vellesa segura i digna.

El 2021 va ser el primer cop que es va celebrar un mes sencer d’activitatsi l'any passat es va poder consolidar el format gràcies a la bona acollida que va tenir. Aquest any repetim amb més ganes que mai i oferint noves propostes: s’oferiran espectacles teatrals, concerts, tallers de música, dansa, visites turístiques, una caminada popular i, fins i tot, un bingo musical.

Hi col·laboren Fàbrica Vella, l’EMM Cal Moliner, Ràdio Sallent, el Casal Cívic Sallent Centre, l’Associació Guifré el Pelós, OTP Cabrianes, El Rebost de la Torre i El Menjador del Casal. 

Guardar-vos les dates!