Locals buits


En aquesta pàgina podràs consultar els locals que actualment estan en venda o lloguer.

Programa "Locals vius"

Des de l'Ajuntament de Sallent, en coordinació amb el Comerç Associat de Sallent, considerem que els locals tancats apaguen la nostra població, i per aquest motiu hem preparat un programa per tal que el màxim nombre d'aquests locals es puguin tornar a obrir i servir d'aparadors per a altres botigues, artistes i artesans locals.

Un local obert també és més atractiu i fàcil de vendre o llogar. A més, contribueix a donar vida i llum als carrers del poble. Els propietaris interessats a oferir un aparador per a aquest projecte rebran una subvenció de 50€ mensuals durant un any per facilitar el lloguer i la conservació del local. Si sou propietari d'un local comercial tancat i us interessa aquest projecte adreceu-vos a l'Ajuntament.

Els comerços, artesans o artistes, PIMES i entitats que desitgin un aparador per exposar els seus productes i guanyar visibilitat també han de contactar amb el consistori per consultar els espais disponibles. S'hauran de fer càrrec de l'adequació de l'espai destinat a aparador del local –d'acord amb el propietari– i dels subministraments pel correcte funcionament de l'aparador.

Volem també impulsar la creació de nous negocis i facilitar el contacte entre els emprenedors que busquen un local i els propietaris que en tenen un per vendre o llogar, a través d'un catàleg de locals que podeu consultar en aquesta web.

Llista dels locals disponibles per a venda o lloguer

Situació dels diferents equipaments

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-05-2021 09:59