Salutació de l'Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Us dono la benvinguda al nostre portal virtual d'informació municipal, una eina que ha de ser la porta perquè conegueu tot allò que us interessi del nostre municipi i que sigui útil per facilitar la vida o connexió amb Sallent.

Primer de tot vull expressar el compromís del Govern municipal amb la comunicació, la transparència i el rendiment de comptes. La xarxa d'internet és el canal més ràpid i actiu per obtenir i donar informació de tot tipus, una eina que posa a l'abast d'una gran majoria de la població informació d'arreu del món i que amb un simple clic pots connectar-te a l'altra banda del planeta.

Estem convençuts que aquest portal us serà útil per conèixer millor el municipi de Sallent. Un municipi ric i divers territorialment. Tenim molta història que volem que sentiu vostra i, per això, us convido a tots i totes a participar d'aquesta eina: informeu-vos, feu cerca d'informació i impliqueu-vos en la vida municipal! A Sallent ens sentim orgullosos del nostre municipi i, per tant, el volem millor i capaç d'oferir serveis de primer nivell a la nostra gent, sempre oberts al món!

Amics i amigues, benvinguts al municipi de Sallent, Cabrianes i Cornet!

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-01-2021 12:41