InfoParticipa

> Accedeix al Mapa InfoParticipa

Existeixen diferents indicadors per avaluar la transparència d'una administració pública. Un dels més reconeguts és l'estudi Infoparticipaelaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).

En aquest informe, de manera anual, s'avaluen les dades de qualitat i la transparència de la comunicació pública local a través del Mapa Infoparticipa. El grau de compliment es mesura amb un percentatge segons el nombre d'indicadors complerts respecte el total d'indicadors avaluats.

 

>El març de 2024, l'Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet va revalidar el Segell amb la mateixa puntuació que el 2023, assolint una puntuació del 98% i obtenint 51 dels 52 indicadors avaluats. I aconseguit a més el Premi Extraordinari de redacció de notícies, un guardó que tan sols van aconseguir set ajuntament de tot Catalunya.

Entrega del Segell InfoParticipa a la regidora de Comunicació i Participació, Neus Solà (abril 2024)

 

>El març de 2023, l'Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet va revalidar el Segell millorant la puntuació, vers el 2022,  arribant fins al 98 %  i, a més, aconseguint el Premi Extraordinari de redacció de notícies, un guardó que tan sols van aconseguir set ajuntaments de tot Catalunya. 

Entrega del Segell InfoParticipa a la regidora de Comunicació i Participació (març 2023)

 

>El maig de 2022, l'Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet va aconseguir per primera vegada el Segell InfoParticipa amb un 90'38% de compliment dels ítems.

Entrega del Segell InfoParticipa a l'alcalde Oriol Ribalta (maig 2022)

 

Tot seguit et mostren ells resultats dels últims anys del municipi de Sallent a InfoParticipa. També pots accedir-hi directament clicant aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15-04-2024 11:34