Arrenca l'Abril, mes de la cultura de Sallent

Última revisió 16-03-2023 10:42
31/03/2022

Enguany la Setmana Cultural es transforma en tot un mes per poder tornar a gaudir d’una primavera cultural, festiva i participativa al carrer.

> Consulta la programació

Aquest abril arrenca el mes dedicat a la cultura, Abril, mes de la cultura, que és el programa que des de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament, conjuntament amb entitats i col·lectius de la Vila, han creat amb l’esforç i la voluntat de presentar un programa farcit d’actes de diferents disciplines. Un mes on el nostre poble s’omplirà de cultura, dansa, música, teatre, exposicions, presentacions de llibres i actes infantils.

Alguns dels actes a destacar són la producció del musical L’ogre verd de l’EMM Cal Moliner (2 d’abril), el taller de tècniques d’improvisació de teatre a càrrec de la sallentina Tàtels Pérez (19 i 26 d’abril), la presentació del 2n CD de Jaume Riu amb Lluna Plena (29 d’abril), dos dies de Feria de Abril (30 d’abril i 1 de maig) i una Diada de Sant Jordi al Parc Pere Sallés, Primavera Parc, un dia ple de dansa, música, roses i llibres.

La Diada de Sant Jordi forma part d’aquest programa i comptarà amb dansa, música, gastronomia, llibres i roses. Un dia on gaudir del nostre parc ple de cultura i festivitat. Comptarà també amb la 42a Roda Infantil d’esbarts Catalònia amb Esbart Rubí, Esbart Bitrac Dansa, Esbart Dansa Jove de Navàs i Esbart Vila de Sallent. I podrem gaudir de la música de Combo Ara, Jan Bonet, Marta Roma i Carol Duran, i Santi Arisa.