Sallent presenta la programació de Festa Major, que serà del 8 a l'11 de setembre

Última revisió 07-08-2023 15:32
07/08/2023

A banda dels quatre dies de Festa Major, també hi haurà la prèvia ja consolidada del 31 d’agost al 3 de setembre.

> Descarrega't el programa

Sallent escalfa motors per una nova edició de Festa Major que ve carregada de música, cultura popular, activitats esportives, gastronomia i molt més per tal de fer d’aquests dies un espai de trobada i diversió entre els veïns i veïnes del municipi i de la comarca.

L’alcalde Oriol Ribalta ha volgut destacar la varietat d’activitats d’enguany, ja que “la nostra voluntat és oferir una Festa Major integradora, pensada per a tots els públics, on el conjunt de la ciutadania pugui participar i gaudir al màxim”.

Aquest any es repeteix la prèvia de la Festa Major, que serà del 31 d’agost al 3 de setembre. Hi destaca la competició de canoes, que celebra la desena edició, així com un concurs de paelles o la rumba del grup santjoanenc El Quinto Carajillo.

A més, després de l’èxit de la passada edició, s’ha decidit repetir el format de dos espais paral·lels per ubicar els concerts, la plaça Sant Antoni Maria Claret i la Torre del Gas. A la plaça Sant Antoni Maria Claret actuarà l’Orquestra Maribel (divendres 8), l’Orquestra Metropol (dissabte 9) i l’Orquestra Venus (diumenge 11). A la Torre del Gas, el popular Dj Arzzett (divendres 8) i l’Orquestra Girasol (dissabte 9), una de les últimes oportunitats per veure-la, ja que el grup celebra la seva gira de comiat.

Gràcies a la participació de les entitats del poble, Sallent pot comptar també amb programació amb segell sallentí, com els concerts de La Coral Nova Harmonia o el grup de gòspel The River Troupe Gospel, ambdós el dilluns 11 de setembre.

Tal com ha recordat el regidor de Festes, Diego Miranda, en la presentació de la programació, el consistori “us convida a tots i totes a gaudir de tots els actes amb alegria, civisme i respecte”.

Un pregó molt especial

El pregó d’enguany tindrà uns convidats molt especials, els usuaris i usuàries del Centre Ocupacional d’Ampans de Sallent, ja que el consistori vol agrair la tasca de la fundació i de totes aquelles persones que posen el cor i l’ànima per fer possible una societat més inclusiva i solidària.