Martí Esports, Amadeu Roba i Complements i Ferreteria Tresserres Menatge són els establiments premiats del concurs d'aparadors nadalencs

Última revisió 30-12-2022 14:20
29/12/2022

Martí Esports, Amadeu Roba i Complements i Ferreteria Tresserres - menatge són els establiments premiats del concurs d'aparadors de Nadal 2022

S’han premiat tres aparadors en funció de la seva originalitat, creativitat, qualitat artística, la utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i la seva adequació a la temàtica festiva.

El jurat d'aquesta edició del concurs d'aparadors nadalencs, està format per representació del comerç local, experts en temes artístics, i la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, Cristina Luna, han fet públic el veredicte després de visitar els 38 establiments participants durant les darreres setmanes.

Martí Esports, Amadeu Roba i Complements i Ferreteria Tresserres - menatge, han estat els comerços escollits que, a més, enguany llueixen als seus aparadors les postals de Nadal elaborades pels nens i nenes de Sallent.

Un cop s’ha fet públic el veredicte, els guanyadors han rebut un distintiu per poder exposar-lo al seu establiment i, el 4 de gener, rebran el premi de 150 euros repartits en tres vals de 50 euros per a comprar al comerç local i publicitat gratuïta a Ràdio Sallent durant dos mesos.

L’objectiu d’aquest concurs és promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal llueixi als carrers i establiments del municipi.

> Consulta aquí els 38 establiments de Sallent que participen en el concurs.