Aquest Nadal gaudirem de la creativitat dels infants de Sallent

Última revisió 08-12-2022 14:59
08/12/2022

Durant aquestes festes de Nadal, a banda del concurs d’aparadors, l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent ha posat en marxa un concurs protagonitzat pels nens i nenes de les escoles de Sallent, des de P3 i fins a 4t de primària, en el qual han hagut de posar a prova la seva creativitat tot elaborant una postal de Nadal.

Durant el mes de novembre, prop de 400 infants de les escoles Torres Amat, Vedruna Sallent i els Pins de Cabrianes han participat elaborant aquestes postals de cartolina amb molt color, de diferents estils i amb missatges que arriben al cor, desitjant els millors desitjos per a tots i totes.

Per fer visible la creativitat dels nostres nens i nenes, aquestes postals estaran exposades als aparadors dels 38 establiments que participen en el Concurs d’aparadors d’enguany.

Aquests nens i nenes també podran aconseguir un premi, ja que entraran en un sorteig que es farà el 18 de desembre, durant la Fira de Santa Llúcia, i que els obsequiarà a quatre afortunats o afortunades amb un lot de joguines i un llibre de lectura. El sorteig serà retransmès en directe a través de Ràdio Sallent 107.6 FM. El lliurament dels premis es farà el 21 de desembre a l’Edifici El Salt.

Concurs d'aparadors 2022

Pel que fa al concurs d’aparadors, l’objectiu és promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal de 2022 llueixi als carrers i establiments del municipi. Enguany, un total de 38 establiments locals s’han inscrit al concurs i, a partir del divendres 9 de desembre i fins al 6 de gener, lluiran les seves creacions.

En aquest concurs es premiaran tres aparadors en funció de la seva originalitat, creativitat, qualitat artística, la utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i la seva adequació a la temàtica festiva. El jurat estarà format per un/a representant dels comerços, un o dos experts en temes artístics, i la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, que visitaran els establiments entre el 12 i el 23 de desembre.

El veredicte es farà públic el 28 de desembre a través de les xarxes socials del consistori i www.sallent.cat i l’entrega de premis serà el 4 de gener a l’Edifici El Salt. Als tres aparadors premiats se’ls obsequiarà amb un val de compra per import de 50 euros i publicitat gratuïta a Ràdio Sallent durant dos mesos.

> Consulta aquí els 38 establiments de Sallent que participen en el concurs.