"L'hort és de totes" crea vincle amb el projecte 180º

Última revisió 17-01-2024 15:27
12/01/2024

A finals de l’any passat, va establir-hi col·laboració amb  l’objectiu de destinar formació prelaboral a alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’INS Llobregat que disposen d’una adaptació curricular.

Fins a final de curs i durant dos dies a la setmana, quatre estudiants faran una estada de practiques a l’hort tot convivint amb la resta de grups que participen en aquest espai.

De la seva participació a l’hort, n’obtindran una qualificació que els ajudarà a poder aconseguir l’acreditació de la titulació d’Educació Secundària Obligatòria.

El projecte

L'hort és de totes té com a fil conductor la creació i cura d'un hort que es troba al costat de l'antic escorxador de Sallent, a través del qual s'aprendran les nocions bàsiques de la cura d'un hort per tal de guanyar experiència en el sector.

Tenint en compte que l’hort és una eina pedagògica molt útil per treballar conceptes, hàbits, valors, actituds i procediments, el consistori continua apostant per fer de L’hort és de totes un espai per a l’aprenentatge on desenvolupar activitats per a tots els públics. L'objectiu a mitjà termini serà buscar, amb el suport de l'educador/a, una sortida laboral per a cada usuari i usuària.