"L'hort és de totes" signa conveni amb Ampans

Última revisió 11-10-2023 12:26
31/05/2023

A finals d'abril va tenir lloc la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sallent i la Fundació Ampans.

L'objectiu és fer possible la realització de l’activitat de voluntariat social dels usuaris i usuàries del Centre Ocupacional de Sallent en el projecte L'hort és de totes.

Aquest projecte és gestionat pel consistori i la cooperativa d'iniciativa Social GEDI. Les dues parts han formalitzat la seva voluntat de col·laborar conjuntament per fomentar oportunitats de participació social activa en el municipi, concretament, en aquest espai d'horta.

Aquesta participació es va iniciar el dia 16 de maig i es portarà a terme els dimarts al matí.

El projecte

L'hort és de totes té com a fil conductor la creació i cura d'un hort que es troba al costat de l'antic escorxador de Sallent, a través del qual s'aprendran les nocions bàsiques de la cura d'un hort per tal de guanyar experiència en el sector.

Tenint en compte que l’hort és una eina pedagògica molt útil per treballar conceptes, hàbits, valors, actituds i procediments, el consistori continua apostant per fer de L’hort és de totes un espai per a l’aprenentatge on desenvolupar activitats per a tots els públics. L'objectiu a mitjà termini serà buscar, amb el suport de l'educador/a, una sortida laboral per a cada usuari i usuària.