Ja es poden fer les inscripcions al Casal d'Estiu

Última revisió 30-05-2023 11:14
29/05/2023

Del 29 de maig al 12 de juny es poden fer les inscripcions als tres Casals d'Estiu que es faran al municipi: Sallent infantil, Sallent primària i Cabrianes.

Inscripcions i documentació

Pots fer la inscripció telemàticament a través del tràmit d'instància genèrica adjuntant tota la documentació que trobaràs a l'apartat d'inscripcions.

També pots fer-la presencialment a l'Ajuntament de Sallent en horari de dilluns a divendres de 7.30 a 14.45 h, i els dimarts fins a les 18.00 h. 

Trobaràs la documentació en els següents enllaços:

En un planeta molt llunyà...

Allà on són guardades les històries, els contes, les narracions o les llegendes de tot el món i d’altres planetes, habiten els i les GUARDIANS/ES, éssers encarregats de vetllar per totes les històries de la galàxia. Els guardians cuiden, llegeixen i expliquen els contes perquè no desapareguin.

Per trobar aquestes històries necessiten l’ajuda dels i les CAÇAHISTÒRIES, procedents de tots els planetes i apassionats per la lectura. Són els que viatgen per la galàxia i caçar les històries que s’estan perdent, les que ja no s’expliquen o que són tan boniques que cal guardar-les.

Per setmanes

Setmana 1. Tot un clàssic. Caçarem els contes clàssics, aquells que coneixem i que expliquen els nostres avisi àvies, pares i mares, tiets i tietes... Vaja, tots!

Setmana 2. Històries molt animals. Coneixeu històries i contes d’animals? Són molts els contes on els protagonistes són animals i aquesta setmana en coneixerem alguns.

Setmana 3. Faules. Sempre hi ha una història per explicar sobre les faules. N’hi ha de molt bones!

Setmana 4. Rondalles màgiques. La màgia ens agrada a tots i totes, ens transporta a països i ens fa ser imaginaris. Aquesta setmana serà el moment per imaginar, somiar i viatjar als mons dels follets, els gegants, els nans...

Setmana 5. Mites i Llegendes. Ens acompanyen al llarg de la història i ens ajuden a entendre històries meravelloses. Herois i heroïnes, animals fantàstics i éssers increïbles. 

 

> Si vols saber-ne més, clica aquí!