Mes de la Gent Gran, Ràdio Sallent s’ha traslladat a la Residència i Centre de Dia Sant Bernat de Sallent per conversar amb els nostres avis i àvies.

">

Els nostres avis i àvies participen a Ràdio Sallent

Última revisió 21-10-2022 14:47
21/10/2022

En el marc de la programació del Mes de la Gent Gran, Ràdio Sallent s’ha traslladat a la Residència i Centre de Dia Sant Bernat de Sallent per conversar amb els nostres avis i àvies.

El programa, conduït per Olga Gili i amb la col·laboració de la regidora Neus Solà, ha convidat a totes aquelles persones que ho volguessin a agafar els micròfons i parlar sobre el seu dia a dia a la residència.

Des d’un principi, els avis i àvies han demostrat l'entusiasme i les ganes que tenien de participar en el programa i per explicar les seves vivències a la residència. Al llarg de gairebé una hora, han parlat sobre les activitats que més els agrada fer, com s’organitzen el dia, quina és la seva experiència a la residència, les relacions que tenen amb els companys i companyes i han lloat la dedicació de les treballadores del centre envers ells i elles.

Tot això en un format radiofònic obert a la improvisació, ja que mentre s’emetia el programa els avis i àvies han pogut participar-hi de diverses maneres, ja fos recitant poesia, cantant, dibuixant, etc.  

La regidora Neus Solà ha recalcat la intenció d’aquesta actuació, considerant-la “una activitat lúdica que té la intenció d’apropar els usuaris i usuàries a la realitat del carrer, a les entitats i a les activitats socials que s’ofereixen”. Precisament la directora de la residència ha explicat que els ha fet “molta il·lusió participar en el programa” perquè “la nostra gent gran té molt a dir i s’ha de donar a conèixer la seva realitat de portes enfora”.

Les activitats del Mes de la Gent Gran s'allargaran fins a finals d'octubre. Consulta aquí la programació.