Els cossos d'emergència exposen els seus vehicles al Pont de la Concòrdia

Última revisió 24-11-2023 10:27
24/11/2023

En el marc dels actes del 75è aniversari de la Policia Local de Sallent, es va dur terme una exposició que va reunir 17 vehicles d’emergència i una caravana solidària a càrrec d’IPA Bages.

Durant el matí del diumenge 19 de novembre, a banda de la flota de la Policia Local, els sallentins i sallentines van tenir a la seva disposició vehicles d’AVES, Protecció Civil de Sant Fruitós de Bages i de Castellbell i el Vilar, ADF Tres Branques, Bombers de Catalunya, Mossos d'Esquadra, ERIE servei de rescat de gossos, El desván de la emergencia i la Creu Roja.

Amb aquest acte es promou la col·laboració entre cossos d’emergència i la cohesió dels i les integrants. Alhora, és una oportunitat per apropar-se a la ciutadania i donar a conèixer en primera persona com es duen a terme els serveis d’emergència.

Els nens i nenes van poder pujar als diferents vehicles, conèixer el material i tocar les sirenes. També se’ls va lliurar dibuixos i retallables.

Finalment, es va fer la caravana d’IPA Bages, que va passar per diferents carrers de la població. IPA Bages és una organització internacional de policies, amb estatus especial davant el Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides i el Consell d’Europa.

75 anys de la Policia Local de Sallent

Aquesta exposició va tancar la commemoració de l’aniversari de la Policia Local, una fita que es va celebrar amb activitats per compartir amb la població sallentina, com una exposició una exposició fotogràfica i de material de la trajectòria de la prefectura, un taller de defensa personal adreçat a dones, una xerrada per a gent gran sobre consells de seguretat i un acte institucional amb pas de revista inclòs, a la Plaça de la Vila.