El projecte "L'hort és de totes" visita l'Escola Agrària de Manresa

Última revisió 27-04-2023 10:15
27/04/2023

El 19 d’abril, l'alumnat de 3r i 4rt d’ESO de l’INS Llobregat que participen en el projecte La Prèvia del programa L’Hort és de totes, van visitar l’Escola Agrària de Manresa. Aquest projecte està impulsat per l’Ajuntament de Sallent i la Cooperativa d’iniciativa social GEDI.

Durant la jornada, els nois i noies han pogut participar en dos dels itineraris que ofereix l’escola: un d’ells destinat a l’agricultura ecològica i, el segon, a les energies renovables. Els itineraris compten amb un total d’11 plafons informatius, els quals van ser explicats per part de l’escola per tal de fer participar i interactuar al grup.

Els i les alumnes van poder descobrir les bases de l’agricultura ecològica, que són la biodiversitat, la fertilització del sòl, el control de la flora silvestre i la sanitat vegetal. I, al mateix temps, van poder reflexionar sobre els diferents tipus d’energia renovable i sobre l’impacte que té el nostre consum energètic.

La tècnica sociolaboral, Sílvia Vilanova, assegura que "ha sigut una jornada molt interessant que ha tingut molt bona rebuda per part dels i les estudiants de l'institut".