El 26 i 27 d'agost, vine a remar al Llobregat!

Última revisió 11-08-2023 12:23
09/08/2023

Amb l’objectiu de fomentar l’activitat esportiva al nostre municipi i gaudir d’una bona estona, l’àrea d’Esports ha organitzat un cap de setmana de canoes a Sallent.

> El consistori cedeix les canoes gratuïtament. Reserva aquí la teva!

Durant els dies 26 i 27 d’agost, tothom qui vulgui podrà gaudir del riu Llobregat amb canoa o caiac i, alhora, podrà aprofitar l’ocasió per entrenar per a la desena competició de canoes que se celebra durant la prèvia de la Festa Major de Sallent, el diumenge 3 de setembre.

L’activitat de rem serà durant tot el dia, des de les 11 h del matí i fins a les 8 del vespre. A més, es comptarà amb servei de food trucks a càrrec de La Croqueta de Llum perquè tothom qui vulgui pugui menjar en el mateix espai.

Aquelles persones que disposin d’una canoa o caiac, poden portar-lo, però el consistori en cedirà de manera gratuïta a qui no en tingui. És per això que cal reservar la franja horària en la qual es vol participar, ja que hi haurà deu embarcacions per cada hora.

No t’ho pensis i vine a gaudir amb nosaltres al riu Llobregat!

Reserva la teva canoa

La capacitat de l'embarcació és per a tres persones adultes o bé quatre si hi van infants. Sempre hi haurà d'haver una persona adulta.

La reserva és per canoes, no per persones! Clica el següent enllaç per fer la reserva de manera gratuïta.