Comença la campanya comercial 'A Sallent, creuem aparadors, creuem emocions'

Última revisió 02-04-2024 10:10
27/03/2024

Aquest dimarts, 2 d'abril, es dona el tret d'inici a la campanya comercial "A Sallent, creuem aparadors, creuem emocions!".

El servei de Promoció Econòmica municipal ha convidat el comerç de Sallent a participar en la nova campanya comercial que es portarà a terme durant el mes d’abril de 2024, coincidint amb el Mes de la Cultura a Sallent.

Una trentena de comerços intercanviaran aparadors per crear sorpresa i cridar l’atenció de la clientela i de les persones que passegin per les zones comercials del municipi amb l’exposició de productes que no tenen res a veure amb la seva oferta habitual.

D’aquesta manera, es donarà presència als productes amb combinacions divertides o inesperades, una manera diferent i innovadora de promocionar-se que es posa a l’abast dels comerciants.

La iniciativa es complementarà amb el sorteig de diferents premis culturals, gastronòmics i vals de compra, que podran guanyar les persones que comprin als comerços participants durant el mes d’abril de 2024.

Els comerços donaran butlletes a la seva clientela per les compres realitzades als establiments. Les butlletes s’hauran d’emplenar amb les dades personals i dipositar-les a les bústies ubicades a la travessia del Teatre, a la plaça de la Pau o a les bústies habilitades en els mateixos comerços, fins al 30 d’abril de 2024.

>Consulta el llistat de parelles de comerços que participen en la campanya

Els premis a repartir són:

  • Visita cultural per a 4 persones a la Casa Torres Amat i centre d’interpretació, al Poblat Ibèric del Cogulló o al Castell de Sallent + dinar per a 4 persones.
  • 4 entrades per utilitzar a l’Espai Cultural Fàbrica Vella.
  • 4 entrades pels concerts d’estiu al Castell de Sallent.
  • Visita al Celler Sanmartí + maridatge de vins i formatge per a 4 persones.
  • Val de compra de 60 euros per gastar en els comerços participants.
  • Val de compra de 60 euros per gastar en els comerços participants.

El sorteig d’aquests premis es farà el dia 7 de maig al Centre Ocupacional d’AMPANS de Sallent. Cada comerç participant de la campanya tindrà un cartell o distintiu que serà visible al públic.