Sallent celebra una nova edició del Mes de la Cultura amb un ampli ventall d'activitats

Última revisió 27-03-2024 09:07
27/03/2024

El Mes de la Cultura omplirà Sallent de dansa, música, exposicions, teatre, presentacions de llibres i actes infantils, entre el 5 i el 30 d’abril.

>Descarrega’t el programa aquí.

Novament, la regidoria de Cultura i Festes presenta la proposta més esperada pels amants de la cultura: l’Abril, Mes de la Cultura és una celebració que s’allarga durant tot el mes d’abril i que ofereix un ampli ventall d’activitats culturals amb el nucli central durant la diada de Sant Jordi i la Feria de Abril.

La Feria de Abril se celebrarà a la Torre del Gas durant tres dies, entre el divendres, 19 d’abril, i el diumenge, 21 d’abril. L’espai acollirà espectacles musicals i de ball en directe, propostes infantils i una de servei de bar i restauració.

El dimarts, 23 d’abril, diada de Sant Jordi, les parades de llibres i roses ompliran els carrers i places de Sallent durant tot el dia. La diada també se celebrarà al matí al Casal Sallent Centre i a la tarda al Casal Verge de Fussimanya. A les 8 de la tarda, la Batukolla amenitzarà la jornada amb música a la plaça Sant Antoni Maria Claret.

Programació per a tots els públics

A banda dels dos actes centrals, el Mes de la Cultura ofereix activitats per a totes les edats i públics, amb propostes de teatre, cinema i música a l’Espai Cultural Fàbrica Vella; exposicions, converses, presentacions i jocs a la biblioteca municipal; tallers a la Kseta; una masterclass de zumba a la plaça Sant Antoni Maria Claret o una lectura de poesia al parc Pere Sallés, entre altres propostes.

L’Ajuntament de Sallent anima tothom a participar activament de la programació del Mes de la Cultura, una celebració que és possible gràcies a la col·laboració de diverses entitats del municipi.