primer número de la nova legislatura 2023-2027 del butlletí municipal Som Sallent que, seguint l’anterior legislatura, ja és el 13è número.

">

Ja tenim aquí el butlletí de tardor Som Sallent, el primer d'aquesta legislatura

Última revisió 04-10-2023 11:28
04/10/2023

Us presentem el primer número de la nova legislatura 2023-2027 del butlletí municipal Som Sallent que, seguint l’anterior legislatura, ja és el 13è número.

> Consulta el butlletí en format digital

Aprofitem l’inici de curs per fer un recull de l’oferta d’entitats culturals i esportives del nostre municipi, a qui volem agrair la seva participació i col·laboració en el butlletí. Aquest llistat permet veure l’ampli ventall d’opcions que ofereix Sallent en àmbits com la dansa, la música, l’esport, la tradició popular, entre molts altres. Us animem a donar-hi un cop d’ull!

També hem volgut presentar-vos els regidors i regidores que van prendre possessió el passat juny, i que trobareu a la pàgina 14. A més, el nou regidor d'Esports, Marc Prat, ha escrit una salutació per presentar les seves àrees de treball.

Recollim l’actualitat dels últims mesos i estrenem la tardor tot mostrant-vos les activitats del pròxim trimestre. A Sallent, Cabrianes i Cornet els esperen activitats esportives, visites turístiques, teatre, dansa, música... Volem destacar molt especialment el Mes + gran, que va començar aquest octubre i que s’allargarà durant tot el mes.

Omplim aquestes pàgines explicant-vos una de les visites que hem fet a la construcció de la nova residència, l’estiu d’esport i oci que hem viscut a Sallent, les Festes Majors o els nous equipaments i serveis dels quals disposa el municipi.

Seccions fixes

Les seccions fixes d’aquest número les hem dedicat a:

  • El reportatge: fitxa biogràfica dels 14 regidors i regidores que componen el consistori.
  • L'entrevista a les impulsores del projecte Grans Matinals, adreçat als usuaris i usuàries de les residències, amb Ruth Matamala, Eva Arnaus i Mariona Ricart.
  • El destacat: recull de l’oferta esportiva i cultural de Sallent.
  • Qui Som: et presentem les cares més visibles del consistori, l’equip de l’Oficina Municipal d’Informació i Atenció Ciutadana.
  • Editorial del nou regidor d’Esports, Marc Prat.
  • Editorial de l’alcalde, Oriol Ribalta.
  • Agenda de Sallent: activitats per fer al municipi d’octubre a desembre de 2023.
  • Altres seccions fixes: telèfons d’interès, horaris de les farmàcies de guàrdia i l’agenda de Ràdio Sallent.

Si voleu seguir l’última hora del consistori i interactuar amb nosaltres, ens trobareu al compte d’Instagram @somsallent i de Facebook @ajsallent, i a l’App Sallent. No oblideu sintonitzar amb Ràdio Sallent 107.6 FM.

Podeu consultar tots els números del Butlletí Som Sallent en format digital en aquest apartat.