Inscripcions obertes per al segon torn del Casal d'Estiu de Sallent

Última revisió 22-07-2022 14:19
22/07/2022

Del 18 al 26 de juliol es poden fer les inscripcions al segon torn del Casal Sallent, que tindrà lloc a la seu del Torres Amat del 22 d’agost al 2 de setembre.

Pots fer la inscripció telemàticament a través del tràmit d'instància genèrica adjuntant tota la documentació.

També pots fer-la presencialment a l'Ajuntament de Sallent en horari de dilluns a divendres de 7.30 a 14.45 h, i els dimarts fins a les 18.00 h. 

Trobaràs la documentació en el següent enllaç.

Comença l’aventura!

L’Àlex, un jove explorador, ha decidit reprendre el camí dels seus pares, l’Alba i en Tom, dos famosos exploradors arreu del món! L’Àlex ha descobert que els seus pares van viatjar per diverses regions del planeta i van deixar diversos objectes d’explorador per allà on passaven. Volien que el seu fill, de gran, pogués viure aventures com ells.

Així doncs, el nostre aventurer decideix recórrer les regions del món que els seus pares van explorar amb l’objectiu de trobar aquests objectes i dur-los al museu de la ciutat. Serà una col·lecció increïble! Vols ajudar l’Àlex a recórrer regions del planeta, conèixer persones increïbles, visitar països fascinants, descobrir cultures úniques i aconseguir els objectes d’explorador? T’hi esperem... Aventura’t!