Comencen les Colònies Esportives i el Casal d'Estiu de Sallent

Última revisió 29-06-2022 09:33
27/06/2022

Aquestes són les primeres imatges de les Colònies Esportives i el Casal d’Estiu municipal, que han arrencat el 29 de juny amb rècord d’inscripcions.

A les Colònies Esportives s’han inscrit 100 nens i nenes d’entre 8 i 16 anys, que s’allargaran fins al 22 de juliol en horari de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h.

Al llarg d’aquest mes, oferirà activitats ludicoesportives com tennis, pàdel, pickleball, petanca, hoquei, bàsquet, futbol sala, handbol, atletisme, piscina, sortides amb BTT o curses d’orientació a la natura per conèixer els indrets més destacats del terme de Sallent.

No faltaran activitats amb canoa al riu Llobregat o al Sellarés Rural, així com acampada al Mas Martorell i una visita al Karting Sallent. Les sortides organitzades per enguany són al Waterworld de Lloret de Mar i al llac de Navarcles per practicar canoa, caiac, paddle surf, tirolines i molt més!

Pel que al casal d’estiu, ofereix el servei en tres seus: el Casal Sallent establert a l’Escola Torres Amat, el Casal Cabrianes al Pavelló i el Casal Esquitx a la Llar d’Infants Esquitx.

El primer torn del Casal Sallent s’inicia el 27 de juny fins al 29 de juliol i el segon torn és del 22 d’agost al 2 de setembre. S’han obtingut unes xifres molt bones pel que fa a les inscripcions perquè s’han superat les 100.

Pel que fa als Casals de l’Esquitx i el de Cabrianes, ambdós es podran dur a terme en la seva totalitat, ja que s’ha aconseguit el mínim d’inscripcions requerides.

El nombre d’infants inscrits i inscrites a Cabrianes oscil·la entre 16 (setmana amb major afluència) i 9 (setmana amb menys afluència), casal que se celebrà del 27 de juny al 29 de juliol. L’Esquitx comptarà amb 14 infants de l’1 al 29 de juliol.