Pla d'Actuació Municipal 2019-23 i Retiment de Comptes

 

El Pla d'Actuació Municipal de Sallent 2019-2023 és un document que reflecteix les actuacions municipals que es duran a terme al muncipi de Sallent durant el mandat municipal 2019-2023. 

Aplega els compromisos adquirits pel programa electoral d’ERC, formació que va obtenir majoria absoluta de regidors i regidores en les eleccions municipals del 2019. També aplega les noves i canviants necessitats i els reptes heretats d’anteriors mandats.

El document marca la pauta d’acció de l’equip de govern durant quatre anys, que assumeix com un compromís explícit amb tota la ciutadania de tot allò que, des de l’executiu municipal, es proposem dur a terme durant la legislatura.

> Consulta el Pla d'Actuació Municipal de Sallent (PAM)

Retiment de comptes

L'Ajuntament de Sallent fa un seguiment anual del Pla d'Actuació Municipal per tal d'informar i donar compte de manera actualitzada de l'assoliment dels objectius previstos en el PAM i disposar d'una eina de retiment de comptes. D'aquesta manera, la ciutadania té l'oportunitat de consultar quines accions s'han complert, quines queden pendents o quines no es duran a terme.

En aquest gràfic es mostra el percentatge de compliment dels objectius segons els quatre grans eixos del PAM. Per cadascun d'ells, es determina el percentatge dels seus subapartats. Per veure com s'han calculat els percentatges, es poden descarregar les dades.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-02-2023 00:45