Personal d'infermeria Residència Sant Bernat

Per raons de màxima urgència, la residència municipal Sant Bernat per a la gent gran de l’Ajuntament de Sallent necessita incorporar de forma immediata (data prevista a finals de desembre) amb contractació de caràcter laboral temporal una persona en el lloc de treball de DIPLOMAT/ADA EN INFERMERIA.

Aquest ajuntament disposa d’una borsa de treball per cobrir suplències temporals que actualment està esgotada. És per això que, davant la falta de candidats per fer aquesta cobertura urgent d’aquest lloc de treball i així poder atendre el servei d’infermeria a la Residència amb totes les garanties, fem pública la crida a qui consideri que compleix els requisits per treballar de forma temporal com a Infermer/a.

Requisits

Els requisits mínims que han de complir els/les candidats/es per exercir les funcions d’Infermer/a són:

  • Titulació: Diplomatura universitària, Grau en infermeria o equivalent
  • Nivell de suficiència (C1) de català

Característiques del lloc de treball

  • Contracte laboral temporal a l’Ajuntament de Sallent amb incorporació immediata (com a molt tard a finals de desembre).
  • L’horari del lloc de treball es convindrà amb el/la candidat/a i el servei.

Si tens ganes de treballar, tens vocació i compleixes els requisits truca al 93 837 00 93 (demana per la Direcció del centre) o envia’ns el teu currículum vitae al correu electrònic igualam@sallent.cat.

Consulta aquí els requisits, competències i funcions del lloc de treball.