nou número del butlletí municipal de Sallent, Cabrianes i Cornet, que aquest cop és de caràcter extraordinari perquè recull de les principals actuacions de mandat.

">

Us presentem un nou butlletí Som Sallent, l'últim de la legislatura

Última revisió 29-03-2023 12:49
29/03/2023

Coincidint amb l’inici de la primavera, arriba un nou número del butlletí municipal de Sallent, Cabrianes i Cornet, que aquest cop és de caràcter extraordinari perquè recull de les principals actuacions de mandat.

Durant aquests quatre anys s’ha publicat dotze butlletins on s’ha explicat les principals actuacions en matèria d’urbanisme, esport, cultura, turisme, comerç, serveis socials, etc. És per això que, aprofitant el final de legislatura, s’ha volgut recollir les més significatives per tal de veure la transformació d’espais, equipaments i serveis.

Per fer-ho, s’ha resumit en forma de gràfic les principals inversions en urbanisme i també es mostra, a les pàgines 6 i 7, el percentatge d'assoliment dels objectius del Pla d’Actuació Municipal 2019-2023 (PAM).

A més, els set regidors i regidores de la legislatura 2019-2023 fan una valoració del seu pas pel consistori com a equip de govern i com a capdavanters de les seves àrees, juntament amb l’editorial de l’alcalde Oriol Ribalta.

Com sempre, recollim l’agenda d’activitats dels pròxims tres mesos (abril, maig i juny) i també els horaris de les farmàcies de guàrdia, l’agenda de Ràdio Sallent i els telèfons d’interès.

Si voleu seguir l’última hora del consistori i interactuar amb nosaltres, ens trobareu al compte d’Instagram @somsallent i de Facebook @somsallent. I no oblideu sintonitzar amb Ràdio Sallent 107.6 FM.

> Podeu consultar aquí tots els números en format digital del butlletí municipal Som Sallent.