T'expliquem totes les novetats en el nou butlletí d'hivern Som Sallent

Última revisió 21-12-2023 11:32
20/12/2023

Us presentem el número d’hivern del butlletí municipal Som Sallent a les portes de les festes de Nadal, i que recull la informació de l’últim trimestre.

> Podeu consultar-lo en el següent enllaç.

Us recomanem especialment l’entrevista que hem tingut ocasió de fer al tenor sallentí Roger Padullés amb motiu del concert homenatge del 29 de desembre a Pere Vallribera a Fàbrica Vella, juntament amb el pianista manresà Francesc Poyato (reserva aquí les entrades).

Hi trobareu també les novetats d’urbanisme, les activitats esportives més significatives, l'intercanvi entre l'EMM Cal Moliner i l'escola Píccolo y Saxo de Logronyo, l'aparició d'un nou personatge a Sallent, el Sr. Fumat, o la presa de possessió dels nous consellers i conselleres infantils.

Continguts

  • Entrevista a Roger Padullés, que ens parla de Pere Vallribera i ens explica què s’està coent per al concert homenatge a Fàbrica Vella. 
  • Reportatge: la Policia Local de Sallent va complir 75 anys, i et mostrem les principals activitats que es van fer per celebrar-ho.
  • El Destacat: Sallent es mou contra la violència masclista, en commemoració el 25N.
  • Editorial de la regidora de Promoció Econòmica, entre altres, Cristina Luna.
  • Editorial de l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta.
  • Agenda de Sallent de gener a març de 2024 a la pàgina 19.

A les darreres pàgines podreu llegir les editorials d'ERC Sallent, Fem Poble Sallent, Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet i PSC Sallent.

Esperem que us serveixi per assabentar-vos de tot allò que fem a Sallent i aprofitem per convidar-vos als actes de Nadal que ha preparat el nostre municipi! Que tingueu molt bones festes!