Si durant el juny compres al petit comerç de Sallent, entraràs en un sorteig

Última revisió 02-06-2021 20:51
02/06/2021

Enguany se celebra una nova edició de la campanya Compra i descobreix Catalunya, on hi participen més d’un centenar de comerços de Sallent i que durarà fins al 30 de juny.

Es tracta d'una campanya que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet juntament amb 31 municipis de Catalunya que formen part de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

L’objectiu és dinamitzar el comerç de proximitat, donar a conèixer el territori català i atraure visitants en cadascun dels 32 municipis organitzadors.

Es tracta que els clients de les botigues de Sallent puguin participar en un sorteig i guanyar un premi per conèixer un dels municipis que participen en la campanya.

La campanya que s’allargarà fins el 30 de juny de 2021.

Com es pot participar al sorteig?

Els clients, un cop realitzada la compra, hauran d’emplenar una butlleta que trobaran a les botigues adherides a la campanya i dipositar-la a les bústies ubicades a la Travessia del Teatre i a la Plaça de la Pau.

Resolució dels guanyadors del sorteig

El sorteig es realitzarà el dissabte 10 de juliol de 2021 a les 12:00 h en directe per Ràdio Sallent (107.6 FM) i xarxes socials.

El detall d’aquests premis quedaran exposats a l’aparador del local situat al c/ del Cós, 34 i també podeu consultar-los en línia al web de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes