Sallent sensibilitza el jovent en la prevenció de les drogodependències

Última revisió 06-02-2024 10:54
06/02/2024

A les portes de la celebració del Carnaval, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sallent ha impulsat l’exposició Controles?, amb l’objectiu de sensibilitzar i prevenir el consum de drogues entre el jovent del municipi.

Aquesta és una acció contemplada en el Pla Local de Joventut 2020-2024 i que posa el focus en l’alumnat d’ESO, Batxillerat, Cursos Formatius i els Programes de Formació i Inserció de l’Institut Llobregat.

El centre educatiu ha organitzat diverses sortides a l’exposició, situada de manera permanent a la sala Joan Vilà i Valentí i oberta al públic, entre el 25 de gener i l’1 de febrer.

Les visites han estat dinamitzades per professionals tècnics en matèria de prevenció de drogues. A més, l’alumnat ha rebut un segon taller a l’aula per reforçar el contingut de l’exposició,

La mostra també ha rebut la visita d’altres col·lectius, com un grup de professionals de l’àmbit de Joventut de la comarca del Bages i alumnat del Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Guillem Catà de Manresa.

L’exposició Controles és un recurs que ofereix la Diputació de Barcelona als municipis integrants de l’ens. El programa compta amb una pàgina web que li dona continuïtat amb informació actualitzada i altres continguts d’interès per a tots els col·lectius als quals s’adreça.