Sallent s'endinsa en la celebració del Carnaval

Última revisió 09-02-2024 09:15
08/02/2024

Des d’avui i fins al 14 de febrer, Sallent s’endinsa en la celebració del Carnaval amb música, disfresses, rues, propostes culturals i molta festa per a tots els públics. A continuació, destaquem algunes informacions d’interès al voltant de la festivitat:

Carrers afectats

L'Arribada, la 69ena, el Cercatasques i la rua de Carnestoltes de dissabte tindran afectacions en diferents carrers del municipi:

> Arribada (dijous):

Plaça de la Verdura (20.30 h), carrer del Cos, carrer Bisbe Valls, plaça Sant Antoni Maria Claret, carrer Àngel Guimerà, plaça Joan Vilaseca i carrer del Cos.

> 69a (divendres): 

Plaça Verdura (20.30 h), carrer Cos, plaça de la Pau, plaça dels Arbres (espectacle 69a), carrer Àngel Guimerà, carrer Unió, plaça Catalunya i carpa.

> Cercatasques (divendres): 

Plaça Catalunya (23.00 h), carrer del Cos, plaça de la Pau, plaça dels Arbres, carrer Àngel Guimerà, carrer Unió, avinguda Pau Casals, carrer Mestre Vilà  i Pavelló.

> Rua de Carnestoltes (dissabte). Veure mapa.

> Enterro (dimecres). Veure mapa.

Punt Lila

El Carnaval de Sallent disposarà del servei d’un Punt Lila durant el dissabte, 10 de febrer. S’habilitarà a la cantonada de plaça Catalunya amb el carrer Verge del Pilar, entre les 7 de la tarda i les 5 de la matinada.

El Punt Lila és un espai de seguretat per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes als espais públics, així com d’assessorament i actuació en cas que se’n produeixi alguna.

Recorda: per Carnaval NO tot s’hi val. Diem NO a les violències masclistes!

Si durant la festa pateixes una agressió o ets coneixedor/a d’un delicte sexual, apropa’t al Punt Lila o truca al telèfon 608 563 013. Fora de l’horari de servei del Punt Lila, truca al telèfon d’emergències 112.

Carnaval cívic, respectuós i responsable

L’Ajuntament de Sallent insta el conjunt de les persones assistents al Carnaval a gaudir de la festa de manera cívica, respectuosa i responsable. Volem una festa lliure d’agressions sexistes, LGTBIfòbiques i racistes.

Per últim, l’Ajuntament desitja a tothom un molt bon Carnaval i anima a gaudir i participar en les diferents activitats organitzades al municipi. El consistori també fa un reconeixement a la comissió organitzadora del Carnaval de Sallent per la seva tasca en la preparació i el desenvolupament de la festa.