La Marató de 3Cat oferint un seguit d’activitats solidàries. Acompanya’ns!

">

Sallent se suma a les activitats solidàries per La Marató

Última revisió 11-12-2023 09:06
05/12/2023

Per a la salut sexual i reproductiva, Sallent se suma a La Marató de 3Cat oferint un seguit d’activitats solidàries. Acompanya’ns!

El diumenge 17 de desembre se celebra La Marató de 3Cat. Per aquest motiu, Sallent ofereix un seguit d’activitats solidàries des del 15 i fins al 22 de desembre gràcies a la col·laboració de les entitats.

Enguany es dedica a la salut sexual i reproductiva, que engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida.

Són malalties que afecten, en algun moment de la seva vida, 3 milions de persones a Catalunya, i tenen una incidència de gairebé 211.000 nous casos cada any. Aquestes són xifres elevades que representen un cost sanitari considerable per al sistema de la salut.

Per demanar més informació sobre les activitats de Sallent, truca al  938 370 200 o envia un correu a sallent@sallent.cat

> Clica damunt la imatge per ampliar el cartell

 

Conscienciar el jovent

Els professionals experts en SSIR destaquen que les malalties relacionades amb la sexualitat i la reproducció són molt poc conegudes, especialment entre el jovent. Per això, La Marató conscienciarà i informarà aquest col·lectiu, especialment les noies, sobre el fet que la SSIR té un efecte profund al llarg de tota la vida. 

En aquesta edició es veuran reflectides les patologies i complicacions relacionades amb l'aparell reproductor, la medicina reproductiva, i les vinculades a l'embaràs i el part, entre d'altres.

Fes el teu donatiu

El 17 de desembre és el dia que s’emetrà per televisió i ràdio, però qualsevol dia pots fer el teu donatiu. Informa-te’n en aquest enllaç

  • Per internet
  • Per Bizum
  • Caixers automàtics de CaixaBank
  • Per transferència bancària

Per saber-ne més,  visita www.ccma.cat/tv3/marato