Sallent ja té instal·lat el mòdul de reforç d'atenció primària de Salut

Última revisió 09-06-2021 14:08
09/06/2021

Entrarà en funcionament d'aquí quinze dies i la seva permanència serà d'entre dos i quatre anys, en funció de les necessitats del centre.

El dilluns 7 de juny es va instal·lar a Sallent un dels mòduls de reforç d’atenció primària que el Departament de Salut està repartint arreu del territori. Aquest és el darrer que s’instal·la a la Regió Sanitària de la Catalunya Central, que ja compta amb un total de 14 mòduls.

Aquests mòduls són espais annexos dels Centres d’Atenció Primària i estan pensats per desenvolupar-hi activitat relacionada amb la COVID-19, com proves PCR, tests ràpids, identificació de contactes, exploracions, vacunacions, etc. També s’hi podrà fer l’atenció a persones amb problemes respiratoris i símptomes de la COVID-19. L’interior d’aquests espais està distribuït per a pacients amb problemes respiratoris, dues unitats per a poder fer les proves PCR i també un d'atenció al pacient. 

El mòdul s’ha instal·lat al pati interior del CAP de Sallent i entrarà en funcionament d’aquí a quinze dies, a partir del 21 de juny aproximadament, ja que s’estan fent les connexions de subministraments i col·locant el mobiliari. Serà el mateix personal del CAP Sallent el que atendrà en aquest espai.

El mòdul de Sallent té 45 m2 de superfície i 15 metres quadrats més en forma de pèrgola a l'exterior que farà les funcions d'espai d'espera.