Sallent celebra una nova edició de Gresca a la Fresca

Última revisió 28-06-2023 15:43
29/06/2023

La programació inclou música i cinema a l'aire lliure durant els mesos de juliol i agost: Gresca a la Fresca, Cicle de Concerts al Castell i Cinema a la Fresca.

> Descarrega't aquí la programació

Cicle de Concerts al Castell

El Cicle de Concerts al Castell de Sallent se celebra en un espai idíl·lic com és el castell, des d'on es pot gaudir d'unes vistes privilegiades. Durant els concerts hi haurà food trucks perquè tothom qui vulgui pugui sopar. Organitza l'entitat La Trenta-Sisena.

S’ha preparat una programació que serà tots els dissabtes de juliol a les 10 h de la nit: el duet format per Pep Poblet i Joan Tena que interpretarà cançons d'autors diversos, clàssic i contemporanis; el cantant d'Els PetsLluís Gavaldà acompanyat de Joan Pau Chaves; el concursant de la 1a edició d'Eufòria de TV3, Edu Esteve; i la clausura del cicle serà amb el grup de gòspel sallentí The River Troupe Gospel.

Cal reservar l'entrada a www.castellsallent.cat o presencialment a l’Ajuntament de Sallent. Pots seguir totes les novetats a l’Instagram @musica_castell_sallent

Concerts Gresca a la Fresca

Els concerts de Gresca a la Fresca que organitza l’Ajuntament de Sallent seran a la plaça Sant Antoni Maria Claret els divendres de juliol a les 10 de la nit. Tots ells són gratuïts i comptaran amb el grup Cotton Club, el concert de tribut a Joaquin Sabina, Nos sobran los motivos, l’orquestra Xarop de Nit (organitzat per l’Associació de Veïns Sant Víctor Claret) i ball amb Andreus Duet.

Cinema a la Fresca

Finalment, ADONA’T oferirà una programació cinematogràfica per poder gaudir a la fresca els dissabtes 8 i 22 de juliol i 5 i 26 d’agost. Serà a les 10 de la nit al Passeig 1 d'Octubre (Parc Pere Sallés). Per saber quina pel·lícula es projectarà, podeu seguir l’Instagram @adonatsallent

Vídeos

Edu Esteve - La Cadena

Pep Poblet i Joan Tena - Versió de "Tot anirà bé" (Joan Dausà)

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves - "Agost"

The River Troupe Gospel