Sallent celebra la Setmana del Turisme del 2 al 7 de maig

Última revisió 25-04-2023 14:28
25/04/2023

Durant la primera setmana de maig, l'àrea de Turisme ha preparat una programació plena d'activitats per gaudir i redescobrir el patrimoni sallentí.

> Consulta aquí la programació

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia a la web www.sallentturisme.cat

Els actes s'iniciaran dimarts 2 amb la visita guiada Dels sants als Anarquistes (exclusiva per la Residència Sant Bernat). A mitjans de setmana es visitarà el Centre de visitants del Geoparc i trobada del sector turístic de Sallent. Es faran visites escolars al Museu i Casa Natal del Pare Claret i Castell.

Una activitat molt esperada és la de Ca l’Arau, que serà dijous a les 6 h de la tarda juntament amb la de Casa Torres Amat, on també es farà un maridatge de vins i formatges.

Durant el cap de setmana es farà una sessió de ioga i visita al Castell i església de Sant Sebastià, i a la tarda hi haurà una ruta per descobrir i trobar rastres i restes al Bosc de la Sala amb el Parc de la Séquia.

Diumenge 7 de maig es faran les últimes activitats, amb l'anellament d'aus a la Corbatera amb Pep Illa, la visita a la Casa Torres i Amat i al Poblat Ibèric del Cogulló i, per últim, a la Fàbrica Cal Berenguer de Cabrianes.

Us convidem a tots i totes a venir i descobrir el valor patrimonial del nostre municipi!