Rècord de participació en el torneig 3x3 de bàsquet de Festa Major

Última revisió 19-09-2023 11:17
14/09/2023

El dissabte de Festa Major, 9 de setembre, es va celebrar la 17a edició del Torneig 3x3 de bàsquet, un torneig que organitza el consistori i l’A.E. Sallent amb la col·laboració de Tallers metal·lúrgics Germans Alsina i la Diputació de Barcelona.

En total van participar-hi 28 equips en cinc categories diferents i el torneig es va disputar al pavelló d’esports Agustín Rueda.

Els equips vencedors van ser Els rebotats (categoria premini-mini), Visca el bàsquet (infantil-cadet femení), Bang bang (infantil-cadet masculí), Coixos team (júnior), Los amantes de tu hermana (sènior).

En segona posició van quedar els equips Màgic Bulls (categoria premini-mini), Bar Florida (infantil-cadet femení), Els lovers (infantil-cadet masculí), CB Navàs a fondu (júnior), Athletic Serrateix (sènior).

El torneig va estar acompanyat d’un esmorzar d’entrepà de botifarra i beguda, així com una samarreta com a obsequi per a tots els i les participants.

L’entrega de premis va ser a càrrec del regidor d'esports, Marc Prat, el president de l'A.E. Sallent, Marc Bransuela, i el tècnic d'esports, Joan Martí.