Ràdio Sallent recull el Premi Regió7 de Comunicació

Última revisió 22-11-2021 13:46
22/11/2021

Divendres 19 de novembre, Neus Solà i Pitu Galobart van recollir el Premi Regió7 de Comunicació a la gala de lliurament dels Premis Lacetània de la Cultura i les Arts que es va fer al Teatre Conservatori de Manresa.

L’acte va estar presentat per Mireia Cirera i amenitzat per un grup de dansa. Els guardonats i guardonades van anar pujant a l’escenari a recollir el premi i, seguidament, van disposar d’uns minuts per agrair el premi davant de tot el públic.

El torn de Ràdio Sallent va arribar aviat i la regidora Neus Solà i Pitu Galobart van ser els encarregats de recollir el guardó. El premi reconeix la tasca comunicativa de Ràdio Sallent, la seva trajectòria i servei que presta al poble i la qualifica d’iniciativa informativa de proximitat.

Neus Solà i Pitu Galobart van oferir conjuntament un discurs on van recordar els inicis de la ràdio. És per això que els agraïments van adreçar-se sobretot a les persones que van tenir la idea de crear una ràdio local i la van fer possible: “nosaltres som els hereus, i el premi és per a tots aquesta història radiofònica”.

Els guardonats també van subratllar el paper que tenen les emissores municipals: “som el megàfon de les nostres entitats i ajudem al teixit social i cultural dels nostres pobles”. També van encoratjar les emissores locals “a continuar treballant per als seus veïns i veïnes”.

Els Premis Lacetània volen ser un reconeixement al “potencial del territori” de la Catalunya Central i contribuir a fomentar la “cultura, la llengua i el país”, tal com va explicar durant la gala Anna Vilajosana, presidenta d’Òmnium Bages-Moianès. Es van repartir un total de 10 premis en diferents categories, que pots consultar en aquest enllaç.