Les primeres activitats del Mes de la Cultura compten amb una gran participació

Última revisió 14-04-2023 14:53
14/04/2023

El passat diumenge dia 2 d’abril va tenir lloc, amb un èxit de participació, la caminada familiar per la Sèquia amb l’espectacle "A Redossa i la pell dels camins".

La caminada va comptar amb una setantena de persones que van voler viure l’experiència d’interacció entre el territori i la cultura, la creativitat, la comunitat i el pensament, posant èmfasi a la vivència del recorregut de 3 km.

Paral·lelament, el passat dijous 13 d’abril es va inaugurar a la Sala Vilà i Valentí l’exposició La intel·ligència artificial com a eina creadora de mons imaginaris que es podrà visitar fins el 20 d’abril.
La finalitat d’aquesta exposició és mostrar diferents treballs realitzats per interns del Centre Penitenciari Lledoners.

Horari de visita de l'exposició

  • Divendres 14 d'abril: de 5h a 7h de la tarda.
  • Dissabte 15 d'abril: de 5h a 7h de la tarda.
  • Dimarts 18 d'abril: de 5h a 7h de la tarda.
  • Dimecres 19 d'abril: de 5h a 7h de la tarda.
  • Dijous 20 d'abril: de 10h a 12h del matí.

També es va fer una audició de sardanes a càrrec de Dansaires Sallentins, unes jornades de música organitzades per l'Associació Cultural Maquisfest, un concert protagonitzat per Clara i Xevi qui van voler acostar al seu públic, a través d’un duet acústic, als musicals i, una sessió de jocs de taula, organitzada per Taulitza’t.

Recordeu que aquest cap de setmana tindran lloc els actes de la Feria d'Abril. No us els perdeu!

Et pot interessar