L'Ajuntament de Sallent i els Amics de les Enramades signen un conveni de col·laboració

Última revisió 22-02-2024 09:20
22/02/2024

L’Ajuntament de Sallent i l’associació Amics de les Enramades, entitat organitzadora de la Festa de les Enramades de Sallent, han signat un conveni de col·laboració entre les dues parts.

L’acord preveu subvencionar l’associació Amics de les Enramades amb un import de 30.000 euros amb l’objectiu d’ajudar a finançar una part de les despeses derivades de l’organització de la Festa de les Enramades 2024, que tindrà lloc entre el 30 de maig i el 3 de juny.

La signatura del conveni s’ha realitzat a l’Ajuntament de Sallent, a càrrec de l’alcalde, Oriol Ribalta, i la representant de l’Associació Amics de les Enramades, Mari Calvo.

Des de fa anys, existeix una col·laboració entre el consistori i l’entitat, un fet que demostra la necessitat i la voluntat de l’Ajuntament en promoure actuacions de suport per difondre la història i la tradició de les Enramades, vetllar per la seva continuïtat i potenciar la seva difusió.

Les Enramades és la festa més representativa del patrimoni cultural de Sallent, se celebra per Corpus amb l'engalanament dels carrers i l'organització de diferents actes culturals. Els seus orígens es remunten fa 600 anys, quan els carrers es guarnien al pas de la processó de Corpus.