L'Ajuntament de Sallent i el Servei d'Ocupació de Catalunya ofereixen 8 places de peons de manteniment de la via pública i 1 d'oficial coordinador

Última revisió 15-12-2023 10:04
01/12/2023

Les inscripcions es podran fer fins al 7 de desembre de 2023 omplint la instància que hi ha a l'apartat inferior de documentació.

L'Ajuntament de Sallent, a partir del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), inclou el projecte municipal “Activa't al barri”, que pretén donar formació i ocupació en manteniment de la via pública a totes les persones que estiguin empadronats/des a Sallent (dins el barri de la Riba del Llobregat), trobar-se desocupats/des en l'inici de la formació i complir determinats requisits. En total, s'ofereixen 8 places de peons de manteniment de la via pública i 1 d'oficial coordinador.

L'objectiu és que les persones desocupades rebin una formació durant dos mesos que els servirà per poder iniciar la recerca de feina en un futur com a peons de manteniment de la via pública.

Des de l'Ajuntament de Sallent es contractarà una part de les persones formades en aquest programa un cop acabada la formació teòrica, sempre que la superin. Els contractes laborals tindran una durada de 8 mesos per tal que els i les participants tinguin les corresponents competències professionals.

L'oficial coordinador haurà de demostrar que té la formació i el coneixement per realitzar les seves funcions i no caldrà estar empadronat en el barri que indica el BAN.

El termini de presentació de sol·licituds per aquest programa finalitza el 7 de desembre de 2023.

Amb el suport de:

 

Et pot interessar