La jornada de canoes al riu Llobregat aplega més de 100 persones

Última revisió 04-09-2023 10:51
04/09/2023

L’Ajuntament de Sallent, durant el cap de setmana del 26 i 27 d’agost, va organitzar una jornada lúdica de canoes al riu Llobregat.

La pluja va impedir que es pogués celebrar la jornada de diumenge, però el dissabte, fins a les 6 de la tarda, l'activitat va transcórrer amb normalitat i, sobretot, amb èxit de participació.

Hi havia inscrites més de 200 persones, unes 65 embarcacions. Tot i haver de reduir l'activitat en un dia, la participació final va ser de més 100 persones de totes les edats. La procedència dels i les participants era sobretot bagenca (Sallent, Navàs, Manresa, Sant Fruitós de Bages i Sant Vicenç de Castellet), però també hi havia representants de poblacions de comarques veïnes, com Olesa de Montserrat, Puig-reig i Castellar del Vallès.

Els i les participants van poder passejar pel riu Llobregat amb canoes, caiacs, pàdel surf, i gaudir d'aquest espai únic del riu de la zona de la Torre del Gas. El consistori cedia de forma gratuïta les embarcacions que s'havien reservat prèviament i també s'oferia un servei de food trucks perquè tothom qui ho volgués, pogués menjar en el mateix espai.