La Biblioteca celebra una sessió de "Llegir el Teatre" al nou pati de la Casa Torres Amat

Última revisió 14-04-2023 14:55
14/04/2023

Des del Servei de Biblioteques de Catalunya, s’ha iniciat el programa Llegir el Teatre i compta amb diferents clubs de lectura.

Aquesta activitat està vinculada a la programació del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). A Sallent s’organitza cada dos mesos i compta amb la participació de l’actriu Tàtels Pérez.

Des de la Biblioteca de Sallent, es proporciona el llibre a llegir i, durant la tertúlia, Pérez n’explica el text i la posada en escena que es farà al TNC. Posteriorment, tots els i les participants de Llegir el Teatre poden visualitzar l’obra a Barcelona i disposar d’un descompte en la compra de les entrades.

Al llarg d’aquesta temporada, se n’han destacat dues obres importants. La primera va ser Moriu-vos, una peça que va comptar amb la participació de dones de Sallent a les representacions que es van fer per tot Catalunya i Balears.

I, l’altra, forma part de la darrera trobada d’aquesta etapa on es va parlar de Vent de garbí i una mica de por, de Maria Aurèlia Capmany. Allò que se’n vol destacar és que es va poder realitzar la tertúlia al ja remodelat pati de la Casa Torres Amat, aprofitant el bon temps que feia i gaudint del seu espai acollidor.