Gran èxit de la segona edició de Sallent, un aparador d'experiències inoblidables

Última revisió 06-06-2023 12:55
06/06/2023

El dissabte 20 de maig, Sallent va enamorar amb una desfilada de moda i un aparador d'experiències inoblidables.

L’edició d’enguany va comptar amb 55 models de totes les edats i 19 establiments locals especialitzats en moda, complements, calçat, òptica, perruqueria, estètica, menatge i decoració, xifres superiors respecte l'edició anterior.

Sallentins i sallentines i persones vingudes de fora van voler veure aquesta desfilada que va ser un èxit total tant per la roba i els complements que van lluir els i les models amb molt estil com per la decoració de la passarel·la. Enguany estava guarnida simulant vacances i aire lliure, mar i muntanya de la zona mediterrània i amb una gran catifa que donava la volta de la plaça de la verdura a la plaça Anselm Clavé.

El matí es va fer una xerrada tècnica sobre les botes de la marca Chiruca, un tast d'instruments musicals i el cuiner Roger Alcaraz del restaurant El Celler va fer una demostració de cuina.

Els comerços sallentins van enamorar els seus clients i clientes oferint experiències a la seva botiga associades a moda, bellesa, salut, gastronomia, llar, exposicions, entre d’altres.

Els cinc productors agroalimentaris locals també van donar a conèixer els seus productes a la plaça Anselm Clavé. Es tracta d’Agrofresc, Làctics Cabrianes, Celler Sanmartí, Els Ous de l’Oriol i Casa Coll.

Activitats per a tots els públics

Durant tot el dia, els més petits i petites van poder gaudir del cavallet-barca sostenible. També pares, mares i fills van poder jugar amb més de vint jocs gegants diferents situats al carrer del Cós i a les places de la Pau, Verdura i Joan Vilaseca. També destacar el photocall "Vull un món de colors" situat a la plaça de la Verdura, que permetia disfressar-se i fer-se una fotografia.

A la tarda, el públic va poder gaudir de l'espectacle de la companyia Circlos, que van oferir acrobàcies, monocicles, malabars i molt d'humor. Tot això acompanyat d'una exposició fotogràfica dels moments més rellevants de la història de Pallassos sense fronteres.

La regidoria de Promoció Econòmica i Sallent Comercial agraeixen la participació i implicació del comerç, restauració i productors agroalimentaris locals que van fer possible un gran aparador local. També volen donar les gràcies als i les models que van participar a la desfilada de moda.