Finalitzen les obres del pati de la Casa Torres Amat

Última revisió 16-03-2023 13:02
16/03/2023

Aquest mes de març han finalitzat les obres de la reforma del pati interior de la Casa Torres Amat.

Abans de les obres, l’espai no es podia utilitzar degut als problemes estructurals i de salubritat als quals estava exposat. Actualment, l’espai situat just al centre d’aquest edifici i que comunica el nou Centre d’Interpretació amb la part noble de la casa és un lloc de pas i de nexe entre ambdós espais. Per aquesta raó, a partir d’ara, en totes les visites turístiques es podrà recórrer a peu.

Amb les obres, realitzades per la Constructora Clau 21 i els arquitectes de 3AT Arquitectura, s’ha reforçat estructuralment el terrat, s’han refet les pendents i s’ha pavimentat el nou terrat i la planta baixa. També s'ha sanejat els paraments de pedra, modificat l’últim tram d’escala que va des del Cercle Artístic al pati i s’ha instal·lat un nou sistema d’il·luminació.

L'espai és una entrada directa des del Pont Vell. Com ja s'ha dit, fa de passarel·la entre el Centre d'Interpretació i la Casa Museu i s'utilitzarà per a esdeveniments i actes culturals, així com per dur a terme activitats relacionades amb la Biblioteca Municipal Sant Antoni Maria Claret, exposicions, concerts en petit format, actes del Club de lectura i tastos de vins, entre d'altres.

Obra promoguda per