Fàbrica Vella estrena nova programació

Última revisió 03-01-2022 11:15
23/12/2021

L’Espai Cultural Fàbrica Vella ja té a punt la programació del primer semestre del 2022. Aquesta temporada aposta fort pel jovent, i aquí volem presentar-te els espectacles que es representaran de gener a juny. 

Música i teatre

La temporada começarà amb dos concerts que es podran gaudir en un format que encara no s’ha pogut estrenar a Fàbrica Vella degut a la pandèmia sanitària. 

Es tracta de El Pony Pisador, un concert a peu dret que es farà amb la sala buida, sense butaques, i un altre a càrrec de Mabel Flores, que es farà en una fórmula híbrida pels que vulguin ballar i els que vulguin escoltar.

La setmana prèvia a la Setmana Jove (que serà el maig del 2022) es farà un musical, Barcelona 24 h. Està protagonitzat per joves i parla sobre les seves anècdotes viscudes una nit qualsevol a la ciutat de Barcelona. Ha estat nominat a diversos Premis Butaca.

Una de les novetats més importants és la creació d'una tarifa específica per joves, la -25, destinada a menors de 25 anys i vàlida per tots els espectacles.

Això vol dir que mai pagaran més de 8 euros per cap dels espectacles programats, siguin de teatre o de música.

Per contrapartida, la tarifa +60 passa a ser de + 65 per fer-ho coincidir amb l’edat de jubilació. L’objectiu és facilitar l’accés al jovent i que, en tot cas, el preu no sigui un impediment per anar a Fàbrica Vella.

Espectacles d'humor

No faltaran els espectacles d’humor, pensant en el perfil d’espectador que es vol guanyar i alhora mantenint el públic fidel que ja es té. Cada mes hi haurà una obra de teatre pròxima al gènere de la comèdia: Noucents - El pianista de l’oceà, L’assistenta, Ovelles, Angle mort, La pell fina. I també el monologuista El Sevilla, que ben segur també proporcionarà unes bones dosis de riures.

Espectacles de proximitat

La programació compta amb artistes de proximitat, com el Manel Camp, que vindrà amb el seu trio i l’Orquestra Terrassa 48 interpretant bandes sonores, o la Celeste Alías amb el seu espectacle Tranquila - Celeste canta Chavela. O el cantautor David Uclé que presentarà el seu segon treball, Kamikace. També trepitjaran l’escenari el grup DKadas, que interpreta música dels anys setanta, i Mezzo Quartet, un quartet de saxos molt joves.

Teatre familiar

Pel que fa al teatre familiar, s’ofereixen tres espectacles: El meravellós viatge de la Lea, Blauró i, per primera vegada, un espectacle adreçat única i exclusivament a nadons, Els tresors d’en Pau.

I, com no pot ser d’altra manera, Fàbrica Vella no falla a les produccions o creacions d’àmbit més locals: El Show de la gent gran, el musical Shrek (L’Ogre Verd) de l’EMM Cal Moliner, la presentació del segon CD de sardanes de Jaume Riu, la celebració dels aniversaris de la coral The River Troupe Gospel i també de l’EMM Cal Moliner, i la presentació de la xarxa d’esbarts La Llançadora entre els quals hi ha l’Esbart Vila de Sallent.

Seguint el ritual de cada mes, de gener a maig segueixen els Dijous Divins amb música, vi i tapetes dels bars del poble. I de gener a juny, l’últim dissabte de cada mes es projectarà una pel·lícula proposada pel Cicle Gaudí.

Un total de 33 propostes encabides en el que pretén ser la programació "post-pandèmia".

I és que malgrat seguir convivint amb la COVID-19, cal generar confiança i, sobretot, ganes de fer coses diferents. Amb prudència i seguretat, hem de seguir endavant!

Et pot interessar