Fàbrica Vella acull una Jornada de Dinamització de Patrimoni Cultural

Última revisió 01-12-2023 09:04
01/12/2023

Sallent té l'honor de ser el primer municipi de la Catalunya Central que acull aquest programa de jornades, que s'aniran celebrant durant el 2024.

L'objectiu era crear un punt de trobada entre els diferents sectors al voltant de la dinamització del patrimoni (administracions públiques, empreses i professionals), per la qual cosa es van explicar experiències d'èxit d'arreu de Catalunya i es van dur a terme taules rodones per compartir idees i reflexions.

Va comptar amb professionals de gestió de patrimoni, programació, producció, tècnics i tècniques de cultura, així com representants institucionals i de regidories de cultura.

L'alcalde de Sallent, Oriol Ribalta va obrir la jornada tot agraint que s'hagués escollit aquesta localització i posant en relleu la importància de crear sinergies i de fomentar el patrimoni del país.

El tancament va anar a càrrec de la regidora de Turisme i Patrimoni, Neus Solà, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol, i el director de Serveis Territorials a la Catalunya Central, Francesc Serra.