Es motoritzen les barres de l'escenari de Fàbrica Vella

Última revisió 23-10-2023 08:29
11/04/2023

Gràcies als ajuts pel finançament d'infraestructures d'arts escèniques i musicals amb fons Next Generation (CLT098), a l’Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent s’han pogut motoritzar dues barres de l’escenari.

Aquesta millora, d'una banda, permet que els dos tècnics no hagin d'estar sempre pendents d'aquest aspecte tècnic i puguin ser més operatius i autosuficients. D'altra banda, afavoreix l’ampliació del nombre d’espectacles que s’hi poden oferir, ja que en molts d’ells la seva fitxa tècnica requereix d’aquest material.

La inversió duta a terme a les barres de l’escenari també facilita la part tècnica de les projeccions de les pel·lícules que es fan al Cicle Gaudí i al Cicle Cinexic, les quals ofereix Òmnium Cultural, a banda de garantir la seguretat dels treballadors i treballadores.

Malgrat que l’Espai Cultural Fàbrica Vella està ben equipat, encara requereix de millores escèniques que augmentarien el seu potencial i la seva efectivitat com a equipament cultural, millores que es volen anar assolint gràcies a futures subvencions.

 

Obra finançada per: