Es disputa la final del Torneig d'Estiu de Futbol Sala i les 24h de sènior i 12h de base

Última revisió 24-07-2023 09:25
24/07/2023

L’equip Grup Vial va ser el guanyador de la final del Torneig d’Estiu de Futbol Sala en la categoria sènior, disputat el 14 de juliol, i que competia contra Perruqueria Martí (5-4).

Després de la final es va fer l’entrega de premis a càrrec del nou regidor d’Esports, Marc Prat, i el responsable de l’organització i tècnic d’esports del consistori, Joan Martí. Els altres premis que es van repartir van ser en la categoria Joc net per als Reis Mags, que també va rebre el premi de l’equip màxim golejador, i l’equip menys golejat va ser per Brazil FC.

El cap de setmana del 15 i 16 de juliol, es van disputar les 24 hores de futbol sala sènior amb una participació de 9 equips, i les 12 hores de futbol sala de base va comptar amb 7 equips categoria aleví-infantil i 4 benjamins. La nota predominant del torneig va ser la gran esportivitat i igualtat entre tots els equips i, sobretot, el gran nivell de joc.

L'equip Reis Mags va ser el vencedor de les 24 hores sènior en superar a la final a 9Sport per un ajustat 2 a 1. En la categoria aleví-infantil, Newpalace va guanyar a Pista Team per 3 a 0 i, en categoria benjamí, Red Devils es va imposar a Mini Pista Team a la tanda de penals després que el partit acabés amb el resultat de 2 a 2.

L’entrega de premis va ser a càrrec del regidor de Polítiques Joves d’Oci i Esport, Joan Caballero, i el tècnic d’esports Joan Martí.

Premis especials

  • Categoria sènior: Bar la Cova (equip màxim golejador), 9Sport (equip màxim golejador) i Reis Mags (Joc net).
  • Categoria aleví infantil: Newpalace (equip màxim golejador i menys golejat) i Les Galàctiques (Newpalace).
  • Categoria benjamí: Red Devils (equip màxim golejador i menys golejat) i A.E. Sallent (Joc net).