El projecte l'Hort és de totes s'apropa a l'alumnat de les escoles de Sallent

Última revisió 20-02-2024 13:58
15/02/2024

Les escoles Torres Amat, Vedruna i l'Esquitx de Sallent participaran en la iniciativa l'Hort és de totes amb l'objectiu que els infants prenguin un primer contacte amb el projecte i coneguin quines són les principals tasques que es fan a l'hort.

L'alumnat dels centres infantils visitarà l'hort un cop a la setmana i dividits per grups. Cadascun participarà en una activitat per conèixer el projecte i fomentar l'educació, el respecte al medi natural i la cultura de la terra.

L'escola Torres Amat ja va iniciar les visites a principis d'any, amb la previsió d'acabar-les al mes d'abril. Després, serà el torn de l'escola Vedruna, que hi participarà fins al mes de maig. La llar d'infants l'Esquitx visitarà el projecte els dies 8 i 15 d'abril.

La intenció de tot plegat és que, en aquest curs, els infants coneguin el projecte i, de cara al curs vinent, ja puguin participar en els tallers organitzats pels diferents nivells.

L'Hort és de totes és un projecte impulsat per l'Ajuntament de Sallent basat en la recuperació d'uns terrenys municipals en desús per donar-hi un ús comunitari, d'aprenentatge i prelaboral en horticultura. A l'hort s'hi realitzen diferents activitats per a tot tipus de públics.