El consistori lliurarà les banderes "Som Sallent" per Festa Major

Última revisió 11-08-2023 12:01
22/08/2023

Amb motiu de la Festa Major de Sallent, a partir del 22 d'agost tothom qui vulgui podrà recollir la bandera Som Sallent a l’edifici de l’Ajuntament per penjar-la al balcó.

Aquesta iniciativa té com a objectiu fer lluir els nostres carrers i places durant la Festa Major i fer ben visible el sentiment de pertinença i orgull de pertànyer a Sallent. L'horari d'atenció al públic és de 7.30 a 14.45 h de dilluns a divendres.

Des de l’any passat, alguns balcons ja duen aquesta bandera. Es caracteritza pel color blau cel i les lletres Som Sallent, un emblema que vol fer ben visible, tant de portes endins com a fora, l’estima pel nostre municipi i sobretot la germanor i unió del veïnat.

El dibuix, anomenat skyline perquè és una representació del panorama de la Vila, conté els elements més característics del patrimoni del municipi: la Casa Torres Amat, el castell, els símbols d’Enramades i de Carnaval, xemeneies de les antigues fàbriques tèxtils, el cor de Cornet i la cabra que representa Cabrianes.

A partir del 22 d'agost, podeu apropar-vos a l’Ajuntament i preguntar per aquests domassos. Les unitats són limitades, així que s’entregaran per ordre de petició i una unitat per cada llar.