Compra i descobreix Catalunya, on hi participen més d’un centenar de comerços de Sallent i Cabrianes.

">

Durant el mes de juny de 2023, comprar al comerç local té premi

Última revisió 15-06-2023 11:14
15/06/2023

Enguany se celebra una nova edició de la campanya Compra i descobreix Catalunya, on hi participen més d’un centenar de comerços de Sallent i Cabrianes.

És una campanya que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet juntament amb altres municipis de Catalunya que formen part de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

L’objectiu és dinamitzar el comerç de proximitat, donar a conèixer el territori català i atraure visitants en cadascun dels 34 municipis organitzadors.

Es tracta que els clients i clientes de les botigues de Sallent puguin participar en un sorteig i guanyar un premi per conèixer un dels municipis que participen en la campanya. Aquests premis poden incloure visites guiades, gastronomia, espectacles, esports i nits d’hotel, entre d’altres.

El detall d’aquests premis quedaran exposats a l’aparador del local situat al c/ del Cós, 34 i també podeu consultar-los en línia al web de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

Com es pot participar al sorteig?

  • Participació format paper. Les persones que comprin als establiments adherits a la campanya podran emplenar una butlleta que trobaran a les botigues adherides a la campanya i dipositar-la a les bústies ubicades a la Travessia del Teatre i a la Plaça de la Pau.
  • Participació format digital. Les persones que comprin als establiments adherits a la campanya també podran emplenar les dades sol·licitades al formulari que trobaran a https://participa.xarxabarris.cat i adjuntar-hi una foto del tiquet de compra. Només seran vàlids els tiquets dels comerços que participen en la promoció.

Resolució dels guanyadors i guanyadores del sorteig

El sorteig es realitzarà el dijous 6 de juliol de 2023 a les 7 h de la tarda i s’emetrà en directe per Ràdio Sallent (107.6 FM) i xarxes socials.