Descobreix les rutes autoguiades de Sallent

Última revisió 27-06-2023 12:50
27/06/2023

Amb motiu de les Enramades, l’Ajuntament de Sallent va editar un fulletó amb algunes de les rutes autoguiades que es poden fer al municipi.

> Fulletó en pdf

Aquestes rutes permeten descobrir el patrimoni natural, històric i cultural tot garantint el coneixement i fomentant el respecte cap al nostre territori.

Es poden fer tant a peu com en bicicleta, són de caire familiar i només es necessita descarregar l’App en un dispositiu mòbil per poder-les portar a terme. 

Volem que gaudiu al vostre ritme, d'una manera còmode, de l’observació i l'escolta de la natura del patrimoni i de la història.

Enllaços de descàrrega

Clica damunt el joc que et vulguis descarregar:

De què tracten

El Joc del Boix de Sallent recrea un personatge lligat a les Enramades que ens farà descobrir trets històrics i culturals de Sallent tot passejant per dins del poble. És un joc de pistes on cada pregunta té un premi per poder guarnir cadascun dels nostres carrers per a les Enramades.

El Joc dels Ocells de l’espai natural de la Corbatera i de la Gavarresa ens endinsa a la zona humida i al bosc de ribera proper a Cabrianes. A través de les seves pistes a tocar el riu Llobregat, ens farà descobrir els ocells que hi habiten, els seus cants o les seves característiques. Sereu capaços i capaces de trobar tots els ocells amagats?

El Joc del Romànic amb la Joana la Negra ens farà fer una ruta una mica més llarga pels boscos de la vila, tot descobrint algunes de les ermites romàniques a través dels codis QR amagats per la nostra bruixa Joana la Negra i que ens explicarà  alguns dels encanteris amb plantes i flors que trobarem pel camí.

Aquestes rutes han estat cofinançades amb l’àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona i han estat editades per empreses capdavanteres com Natura Local o Iternatura.

Patrimoni i història al nostre ritme, i tot al nostre mòbil.