Del 24 al 26 de març de 2023, els Gegants i Nans de Sallent celebren una nova edició de l'Alça't

Última revisió 16-03-2023 10:09
16/03/2023

L’Alça’t és una celebració que neix el 2019 des de Gegants i Nans de Sallent, per posar en valor el ric patrimoni geganter local i la contribució de la mateixa colla a la tradició gegantera tant a la Vila com a tot el país.

> Inscriu-te a La Trobadeta

En l’edició número 5, hi tornarem a trobar concerts, cercaviles, balls i exposicions i la participació dels Convidats d’Honor: Els Gegants del Carnaval de Solsona. A més, La figura protagonista d'enguany és el Bufó, que aquest 2023 celebra el seu 40è aniversari i serà acompanyat per alguns membres infantils de l’entitat, per ajudar-lo a alçar-se.

Aquest any tornarem a gaudir del concert de gralles a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música, que serà el dissabte 25 de març. A més, se celebrarà La Trobadeta, la segona trobada de Gegantons i elements infantils on es convida a participar a tots aquells nens i nenes que tinguin figures festives a casa, seguint els passos d’inscripció que trobareu en el següent enllaç.

L’acte acabarà el diumenge 26 amb la plantada de gegants, la mostra de balls i un últim cercavila, que tindrà inici al parc Torre del Gas. S’hi acolliran fins a 13 colles vingudes des del Bages, el Berguedà, el Moianès, el Baix Llobregat, el Ripollès, Osona i el Solsonès.

No us perdeu la festa dels Gegants i Nans de Sallent en un Alça’t que pretén fer un homenatge a la nostra canalla, el futur que ha de garantir la continuïtat d’aquesta tradició, però sobretot, a tots els nens/es que acompanyen i disfruten de la festivitat!

Et pot interessar