Consulta la programació de Gresca a la Fresca 2022

Última revisió 13-07-2022 10:46
01/07/2022

Si bé l’any passat ja es va poder celebrar una nova edició de concerts i cinema a l’aire lliure, aquest 2022 es farà amb total llibertat d’aforament i mascaretes.

> Consulta aquí la programació

Música al Castell

El Cicle de Música al Castell de Sallent se celebra en un espai idíl·lic com és el castell, des d'on es pot gaudir d'unes vistes privilegiades. Durant els concerts hi haurà food trucks perquè tothom qui vulgui pugui sopar. Organitzat per La Trenta-Sisena.

S’ha preparat una programació de luxe que serà tots els dissabtes de juliol a les 10 h de la nit: ritme boogie woogie, swing i blues a càrrec de Wax & Boogie, el quartet de violoncel·listes en format electrònic Northern Cellos, música reggae amb Natxo Tarrés and The Wireless i, finalment, els sallentins i sallentines The River Troupe Gospel.

Cal reservar l'entrada a www.castellsallent.cat o presencialment a l’Ajuntament de Sallent. Pots seguir totes les novetats a l’Instagram @musica_castell_sallent

Concerts Gresca a la Fresca

Els concerts de Gresca a la Fresca que organitza l’Ajuntament de Sallent seran a la plaça Sant Antoni Maria Claret els divendres de juliol a les 10 de la nit. Tots ells són gratuïts i comptaran amb el ball d’Andreus Duet, l’orquestra Xarop de Nit (organitzat per l’Associació de Veïns Sant Víctor Claret), els ritmes flamencs d’Antonio el Remendao i el grup Cotton Club.

Cinema a la Fresca

Finalment, ADONA’T oferirà una programació cinematogràfica per poder gaudir a la fresca els dissabtes 9 i 23 de juliol i 6 i 27 d’agost. Serà a les 10 de la nit al Parc Pere Sallés. Per saber quina pel·lícula es projectarà, podeu seguir l’Instagram @adonatsallent